Два спаринги з аматорськими командами Кіровоградщини

Червень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» в рамках підготовки до наступного сезону сьогодні на стадіоні «ІКАР» провела два спаринги з аматорськими командами Кіровоградщини.

 

В першому товариському матчі «Зірка» зустрічалася з дворазовим чемпіоном області ФК «Буревісник» (Петрове, Знам’янський район). В цьому матчі тренерський штаб «Зірки» перевірив потенційних новачків. Старт зустрічі пройшов у розвідці. Перший небезпечний момент був створений біля воріт Максима Сідельника: захисник «Буревісника» Станіслав Ланецький підключився до атаки і з кута штрафного майданчику пробив поруч із дальньою штангою воріт. А на 10-ій хвилині матчу «Зірка» відкрила рахунок, забивши з кутової позначки. В середині першого тайму Ігор Загальський подвоїв рахунок, добивши м’яч після відскоку від штанги воріт. А через дві хвилини захист «Буревісника» дозволив гравцю «Зірки» безперешкодно розстрілювати свого голкіпера – 3:0. На 33-ій хвилині матчу півзахисник «Буревісника» Андрій Чернов не реалізував пенальті, програвши дуель голкіперу Роману Льопці. Варто відзначити, що молодий голкіпер Роман Льопка чудово увійшов у гру, адже через кілька хвилин «потягнув» потужний удар у виконанні Дениса Пономаря.
На початку другого тайму матчу захисники «Буревісника» у власному штрафному майданчику порушили правила проти Андрій Степанова, і потенційний новачок «Зірки» забив четвертий м’яч, реалізувавши пенальті. А в середині тайму інший новачок «Зірки» забив 5 м’яч, скориставшись зіткненням захисника та голкіпера «Буревісника». В цьому матчі мали шанси відзначитися і гравці, які вийшли на заміну. Так, Вячеслав Самойленко мав дві можливості забити. Спочатку «Буревісник» «врятувала» штанга їх воріт, а в іншому епізоді зустрічі голкіпер Володимир Домбровський був «висоті». Також наприкінці зустрічі Микола Рибалка не реалізував вихід сам на сам з голкіпером суперника, пробивши повз ворота.
Після завершення матчу з «Буревісником» «Зірка» провела матч з іншою командою нашої області – ФК «АФ-П’ятихатська» (Володимирівка, Петрівський район). Зазначимо, що цей матч відбувався у форматі два тайми по сорок хвилин. В стартовому складі «Зірки» вийшли футболісти, які були основними у весняній частині минулого сезону. Стартовий склад «АФ-П’ятихатської» вразив своєю потужністю: окрім Дмитра Кароя, Олександра Сафонова, Владислава Савченка і Олександра Савіна, які захищають кольори «АФ-П’ятихатської» в чемпіонаті області, на поле вийшли шість футболістів, які у весняній частині минулого сезону виступали в складі ПФК «УкрАгроком» (Олександр Батраченко, Євген Фальковський, Юрій Степанюк, Євген Білоусов, Данило Мамонов і Сергій Радевич), та екс-гравець краматорського «Авангарду» Віктор Довбиш. Матч видався досить цікавим та непоступливим; було не багато небезпечних моментів та чимало єдиноборств та позиційної боротьби. У першому таймі команди на двох створили лише один стовідсотковий момент: Дмитро Осадчий мав замикати на дальній штанзі передачу Олексій Чичикова, але в один дотик не наважився пробити, а після обробки м’яча захисники заблокували удар. Що ж до півмоментів, то небезпечно на початку зустрічі зі штрафного пробивав капітан гостей Олександр Сафонов – м’яч пролетів над перекладиною. Олексій Чичиков не поцілив у ворота, пробивши вище, а Дмитро Козаченко відвів загрозу своїм воротам після удару Євгена Білоусова.
У другому таймі матчу гра була більш насиченою на події, ніж в першому. На 50-ій хвилині матчу Андрій Вдовіченков пробив поруч з дальньою штангою воріт «Зірки». Через кілька хвилин кіровоградці розіграли чудову комбінацію: Бочкур віддав на хід Осадчому, який прострілив на Баранця – Григорій пробив вище воріт. А на 55-ій хвилині Вадим Родіна поза правилами зустрів Євгена Фальковського і було призначено пенальті, яке чітко реалізував Олександр Батраченко – 0:1. Після пропущеного м’яча «Зірка» збільшила темп гри і змогла уникнути поразки: Роман Бочкур у штрафному майданчику «знайшов» Григорія Баранця – його удар парирував голкіпер суперника, але першим на добиванні був Борис Баранець, який переправив «круглого» у сітку воріт ФК «АФ-П’ятихатська» - 1:1. На далі цей рахунок не зазнав змін.
Футболісти «Зірки» сьогоднішні товариські матчі провели на фоні фізичних навантажень, які отримують в рамках підготовки до наступного футбольного сезону. Ці матчі завершили перший навчально-тренувальний збір. Наступний збір з 1 по 18 липня відбудеться на Закарпатті.

 

«Зірка» (Кіровоград) – «Буревісник» (Петрове) - 5:0 (3:0).
28 червня 2014 року (субота). Початок матчу о 16.00. Кіровоград. Стадіон «ІКАР». Товариський матч.
Арбітр: Кацман Олексій (Кіровоград).
Асистенти арбітра: Долока Каріна (Кіровоград), Шаповалова Анастасія (Кіровоград).
«Зірка»: Сідельник Максим (Льопка Роман, 31; Травкін Роман, 61), 2. Допілка Олег, 79. новачок, 4. Мостовий Андрій, 23. новачок, 9. новачок, 21. Загальський Ігор (19. новачок, 46), 11. новачок (17. Кривошей Єгор, 50), 16. новачок (10. Рибалка Микола, 65), 25. Рожок Сергій (23. Самойленко, 65), 15. Степанов Андрій к/к.
Головний тренер: Бузнік Анатолій.
«Буревісник»: 72. Карпов Сергій (1. Домбровський Володимир, 46), 3. Олійник Ігор, 9. Гаврилюк Олексій (2. Порошин Андрій, 46), 10. Корчинський Максим к/к (33. Твердоух Сергій, 46), 16. Прядун Максим (21. Шамов Денис, 60), 19. Пономар Денис, 22. Ланецький Станіслав (7. Ситник Володимир, 75), 23. Чернов Андрій (15. Грінкевич Єгор, 60), 25. Слюсаренко Олександр, 29. Нешкреба Олег, 44. Байстрюченко Денис (11. Чемерис Тарас, 46),
Головний тренер: Грінкевич Сергій.
Голи: новачок (10), Загальський Ігор (21), новачок (23), новачок (48, пен); новачок (63).
Попередження: Загальський Ігор (35), Прядун Максим (41).
Не реалізований пенальті: Андрій Чернов (33).

 

«Зірка» (Кіровоград) – «АФ-П’ятихатська» (Володимирівка) - 1:1 (0:0).
28 червня 2014 року (субота). Початок матчу о 18.00. Кіровоград. Стадіон «ІКАР». Товариський матч.
Арбітр: Кириченко Ярослав (Кіровоград).
Асистенти арбітра: Долока Каріна (Кіровоград), Бондаренко Ігор (Кіровоград).
«Зірка»: 72. Козаченко Дмитро (33. Поштаренко Павло, 41), 5. Бочкур Роман, 8. Родіна Вадим, 13. Сокуренко Віталій (17. Кривошей Єгор, 68), 16. Баранець Борис, 20. Фатєєв Дмитро, 22. Баранець Григорій, 27. Кочура Олександр к/к (10. Рибалка Микола, 63), 55. Чередніченко Ігор, 66. Осадчий Дмитро (18.новачок, 60), 77. Чичиков Олексій.
Головний тренер: Бузнік Анатолій.
«АФ-П’ятихатська»: 30. Карой Дмитро, 2. Батраченко Олександр (44. Хорольський Дмитро, 77), 6. Савін Олександр, 8. Довбиш Віктор, 9. Білоусов Євген (20. Вдовіченков Андрій, 41), 10. Фальковський Євген, 11. Степанюк Юрій, 15. Савченко Владислав (19. Колесніков Віталій, 41), 16. Мамонов Данило, 17. Сафонов Олександр (4. Хомутов Сергій, 41), 18. Радевич Сергій.
Головний тренер: Переверзій Руслан.
Голи: Батраченко Олександр (55, пен), Баранець Борис (71).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool