Духовенство храму Благовіщення Пресвятої Богородиці вітає співвітчизників з державним святом - Днем незалежності

Серпень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1387 | Коментарі: 0

Разом з побажанням здоров’я , злагоди, миру та благополуччя хочеться побажати зберігати вірність батьківській православній вірі та святим традиціям нашого народу.

В День незалежності за православним календарем відзначається пам’ять багатьох святих нашої землі. Це преподобномученикі Феодор і Василій Києво-Печерські, які несли свій подвиг чернецтва та молитви в другій половині XI століття. Це і захисник Батьківщини і православної віри на Волині преподобний Феодор, князь Острозький, закінчивший своє життя в другій половині XV століття ченцем Києво-Печерської Лаври. Це і преподобний Іоанн, затворник Святогорський, подвижник віри і благочестя, що ніс служіння на Сході України, у теперішній Святогірській Лаврі в середині XIX століття і відійшов до Господа в цей день 150 років тому. Це і свята преподобномучениця Рафаїла, ігуменя жіночого Чигиринського монастиря, закатована богоборцями у 1926 році в місті Чигирині. Шанування в цей день багатьох святих Київської Русі та православної України свідчить про історичне духовне єднання наших народів навколо Православної Церкви. І це єднання ми повинні зберегти, щоб зберегти єдину країну.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool