ДТП на автодорозі Київ - Одеса

Березень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

12 березня о 03:20 на 271 км автодороги Київ – Одеса водій 1960 року народження, керуючи автомобілем Renault Premium з напівпричепом Crone, не вибрав безпечну швидкість руху, не дотримався безпечного інтервалу, не справився з керуванням, в результаті чого здійснив наїзд на причіп Нефаз, який стояв на узбіччі у складі автомобіля Камаз.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажирка автомобіля Renault 1986 року народження отримала тілесні ушкодження та доставлена до Ульяновської ЦРЛ. Дігноз: перелом кісток таза.
На місці ДТП працюють працівники Державтоінспекції. Весь час поки триває ліквідація наслідків аварії, інспектори ДАІ забезпечують регулювання дорожнього руху. На даний час рух на відрізку даної автодороги з 271 по 273 км здійснюється в бік м.Одеса по зустрічній смузі в об’їзд ділянки, де сталася ДТП, та з обох боків регулюється нарядами ДПС. Інтенсивного руху транспорту немає.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool