ДСО: Безпечні навчальні заклади

Серпень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 3039 | Коментарі: 0

З настанням навчального року школярі та студенти більшу частину дня проводять у своїх навчальних закладах. А батьків, як правило, у цей час не полишають думки про те, чи в безпеці їх дитина, адже більшість навчальних закладів не охороняються співробітниками спеціалізованих охоронних структур. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області .

Нині ж перелік послуг з охорони працівниками відділу Державної служби охорони при УМВС в області розширено, вони дбатимуть і про громадський спокій у навчальних закладах. Позитивним прикладом подібної роботи стала охорона цього року місць проведення і перевірки результатів зовнішнього незалежного оцінювання.
Відтак, співробітники ВДСО можуть забезпечити охорону громадського порядку і профілактику інших правопорушень у навчальних закладах. Такі заклади будуть оснащені технічними засобами охорони з підключенням на пункт централізованого спостереження ВДСО.
У навчальних закладах та поблизу них трапляються і випадки скоєння злочинів: крадіжки, вимагання мобільних телефонів, грошей тощо. Тому в таких випадках наявність тривожної кнопки забезпечить оперативність розкриття злочину. Наряд ВДСО, при отриманні сигналу «тривога» на пункт централізованого спостереження, зреагує відразу ж та прибуде на місце пригоди протягом трьох хвилин.
Переваги охорони навчального закладу працівниками міліції відчують як батьки, так і викладачі. Для батьків – це спокій за своїх дітей, для вчителів – гарна підмога у підтриманні дисципліни та порядку, оскільки заклад буде постійно під наглядом правоохоронців.
Наразі такі пропозиції керівництвом УМВС в області вже направлено до Управління освіти і науки облдержадміністрації та навчальних закладів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool