ДПС у Кіровоградській області попереджає: Обережно, діють шахраї!

Червень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

На території Кіровоградщини зареєстровано випадки шахрайства. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у Відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Кіровоградській області.

Так, невідомі особи, називаючись керівниками або співробітниками податкових органів регіону, телефонували та вимагали з підприємців і посадових осіб підприємств кошти, змушуючи перерахувати їх на особисті банківські рахунки та поповнювати рахунки мобільних телефонів на значні суми.
Завдяки оперативним діям податкових органів зловмисників викрито, нині тривають слідчі дії щодо підозрюваних осіб. Проте з метою виявлення інших жертв злочинців та недопущення в майбутньому випадків шахрайства, ДПС у Кіровоградській області звертається до громадян – якщо до вас звернуться особи, які представлятимуться співробітниками податкової служби, із незаконними вимогами, просимо обов’язково зателефонувати за номером (0522) 36-69-00.
Також про такі випадки можна повідомляти Державну податкову службу України через сервіс «Пульс податкової». Це гаряча телефонна лінія, що працює цілодобово за принципом зворотнього зв’язку, її номер – (044) 284-00-07.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool