ДПА: З початку року в автоматичному режимі кіровоградським підприємствам відшкодовано понад 164 млн. грн. ПДВ

Листопад 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

На цьому наголосив голова комісії з проведення реорганізації ДПА у Кіровоградській області, перший заступник голови ДПА у Кіровоградській області Сергій Колотуха. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

За словами посадовця, з початку року місцевим підприємствам відшкодовано 483,5 млн. грн. податку на додану вартість, з них 442,1 млн. грн. – на розрахункові рахунки. Це у 3,6 рази більше, ніж у відповідному періоді минулого року.
Більше 164 млн. грн. з зазначеної суми було повернуто в автоматичному режимі. Таке відшкодування отримали чотири суб’єкти господарювання, які працюють в галузях машинобудування та харчової промисловості, а саме – ПРАТ „Гідросила АПМ", ПАТ „Гідросила", ПП "ТД "Креатив-розлив" та МААК "Урга".
Разом з тим, за наслідками перевірок, проведених співробітниками податкової служби Кіровоградщини, з початку нинішнього року податківцями упереджено безпідставне відшкодування податку на додану вартість в сумі 24,7 млн. грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool