ДПА у Кіровоградській області взяла участь у чергуванні по країні

Вересень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1279 | Коментарі: 0

Державна податкова служба України разом з Інтернет-порталом http://buhgalter.com.ua започаткували спільний проект «Черговий по країні ON-LINE!».  Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Його особливість – можливість щоденного спілкування підприємців з фахівцями ДПС у режимі реального часу з нагальних питань застосування податкового законодавства.
7 вересня нинішнього року вже вдруге черговою по країні була ДПА у Кіровоградській області. Цього дня свої запитання фахівцям податкової служби задавали жителі різних міст держави. Серед них такі, як Київ, Харків, Дніпропетровськ, Суми, Львів, Запоріжжя, Полтава, Черкаси. Проведений аналіз довів – близько 30 відс. питань надійшло від приватних підприємців. Їх переважно цікавили порядок подання декларації з податку на доходи фізичних осіб, порядок ведення господарської діяльності, використання основних засобів у своїй діяльності, а також справляння податку на додану вартість. Пересічних громадян-платників податків цікавили порядок та умови отримання податкової знижки на лікування, оподаткування дивідендів, депозитів та відсотків банку.
Більше 50 відс. запитань надійшло від суб’єктів господарювання-юридичних осіб. Цю категорію найбільше цікавили особливості справляння ПДВ та податку на прибуток підприємств, а саме добровільної реєстрації платником ПДВ, справляння цього податку при імпорті товару на територію України, порядок обліку та використання у своїй діяльності основних засобів.
Наступного разу ДПА у Кіровоградській області чергуватиме 14 жовтня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool