ДПА: Ставки податків для

Грудень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

Ухвалені зміни до Податкового кодексу, що набудуть чинності 1 січня 2012 року, нададуть можливість й надалі успішно працювати підприємцям, що здійснюють діяльність на фіксованому податку. Використовувати ”спрощену” зможе переважна більшість самозайнятих осіб, що здійснюють продаж на ринках, надають побутові послуги населенню та мають доходи до 150 тис. грн. й при цьому не використовують найманих робітників. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Ставка податку для них не змінилася й становитиме від 1% до 10% мінімальної заробітної плати – тобто 10-100 грн. Такі платники можуть провадити діяльність без застосування реєстраторів розрахункових операцій, звільняються від сплати податку за 1 місяць (відпустка) та за період хвороби.

Нагадаємо, що як повідомлялося раніше, державна податкова служба України подовжила чинний на сьогодні мораторій на фактичні перевірки малого бізнесу у зв’язку із необхідністю адаптації підприємців до нововведень в законодавстві щодо спрощеної системи оподаткування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool