ДПА: Результати роботи за 4 місяці

Травень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1738 | Коментарі: 0

Протягом чотирьох місяців нинішнього року кіровоградські податківці мобілізували до бюджетів усіх рівнів 209,4 млн. грн. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Основним завданням державної податкової служби є наповнення бюджетів усіх рівнів коштами. Протягом чотирьох місяців нинішнього року завдяки щоденній копіткій роботі органів ДПС кіровоградським податківцям вдалося виконати прогнозні показники як державної, так і місцевої скарбниць.

За січень-квітень до державного бюджету адміністровано 209,4 млн. грн., що складає 129,7 відсотка до надходжень відповідного періоду минулого року. Збільшення становить 47,9 млн. гривень. Прогнозні показники, визначені ДПА України, виконані на 101,1 відсотка. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року державний бюджет додатково отримав 20,2млн. грн. податку на прибуток підприємств та 39,5млн. грн. – податку на додану вартість.

У січні-квітні нинішнього року до місцевого бюджету Кіровоградщини мобілізовано 362млн. грн., що складає 112,3відсотка до завдання. Досягти таких результатів вдалося завдяки додатковому надходженню 23,1млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 7,6млн. грн. плати за землю.

Приріст надходжень місцевого бюджету в порівнянні з відповідним періодом минулого року складає 65,2 млн. грн. (22 відсотка).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool