Дорожня лабораторія автоматики, телемеханіки та зв’язку Одеської залізниці відзначає 50-річчя

Лютий 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

Вже півсторіччя діяльність лабораторії автоматики, телемеханіки та зв’язку служби сигналізації та зв’язку Одеської залізниці спрямовані на забезпечення безпеки руху поїздів, підвищення надійності приладів автоматики, телемеханіки та зв’язку засобів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу, забезпечення їх технічного обслуговування і ремонту.

Тільки за минулий рік завдяки активній роботі працівників лабораторії завдяки самостійному виконанню робіт з калібрування і ремонту засобів вимірювання було заощаджено понад півмільйона гривень. Також було впроваджено раціоналізаторське рішення з економією понад 400 тис. грн. на станції Одеса-Застава-1 з розмежування магістрального живлення стрілок електричної централізації. Працівники лабораторії ввели в експлуатацію і обслуговування локомотивні прилади безпеки КЛУБ-У, які встановлені на 18 одиницях самохідного рухомого складу
У лабораторії у різних групах працюють 22 висококваліфікованих спеціалісти. Лабораторія за функціональними напрямками роботи функціонально поділяється на групу аналізу технічної документації приладів СЦБ, групу автоматики та телемеханіки, групу зв’язку, вагон-лабораторію АЛСН, радіо і ПОНАБ, групу радіо і засобів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу та групу метрологічного забезпечення.
Зокрема група метрологічного забезпечення контролює виконання калібрувальних робіт дистанціями сигналізації та зв’язку і допомагає у проведенні робіт з метрологічного забезпечення, технічної допомоги у підборі техніки та виконанню особливо складних вимірювань.
Вагон-лабораторія АЛСН, радіо і ПОНАБ та група радіо і засобів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу здійснює періодичний контроль параметрів автоматичної локомотивної сигналізації, поїзного радіозв’язку, правильності налаштувань приладів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу, роботи світлових покажчиків перегріву букс і мовних інформаторів по усім дільницям Одеської залізниці та окремих дільниць інших залізниць.
Лабораторія, яка у ці дні відзначає свій ювілей, робить значний внесок у забезпечення безпеки руху поїздів, організації руху, сортувальну роботу, пропускну спроможність перегонів і перероблювальну спроможність станцій.
З нагоди ювілею шість працівників лабораторії було заохочено Подякою від начальника залізниці із виплатою грошової винагороди.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool