Дорожники Кіровоградщини оптимально використали наявний ресурс

Листопад 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук та т.в.о. директора ДП «Кіровоградський облавтодор» Володимир Шашкін, прийняли участь у розширеній селекторній нараді Укравтодору.

Разом зі своїми заступниками, начальниками відділів та керівниками філій вони обговорили основні питання зимового утримання дорожнього господарства: стан підготовки техніки, виробничих баз, заготівлю матеріалів, погашення заборгованості по заробітній платі та інші.
Не оминули увагою і питання безпеки, як на виробництві, так і на дорогах. Як зазначив у своїй доповіді Сергій Поліщук, загалом за останні 10 місяців вдалося знизити аварійність на дорогах на 18%, а кількість ДТП, супутньою причиною скоєння яких були недоліки в утриманні доріг скоротилася на 55%.
Підсумовуючи пророблену за поточний рік роботу, варто зазначити, що підрядними організаціями виконано та оплачено 33% від запланованих робіт. На такий показник вплинула внутрішньо політична та економічна ситуація держави. Передбачене на початку року фінансування не надходило в повному обсязі. Фактичні грошові надходження за січень-листопад склали всього 32,7 % річного плану. Втім, дорожники змогли максимально ефективно використати наявний ресурс. Зокрема вдалося ліквідувати 87% деформацій дорожнього покриття, провести заходи з безпеки дорожнього руху та підготувати господарство до роботи в осінньо-зимовий період.
Станом на сьогодні перевиконали план по нанесенню дорожньої розмітки (135%), ремонту бар’єрного огородження (212%), виготовленню снігозатримуючих щитів (118%), встановили 620 комплектів знаків зимового утримання, заготовили більше 6 тисяч тон солі (101%), фракційних матеріалів - 25,1 тисяч тон (60%) та уклали угоди на залучення сторонньої техніки та договори взаємодії з ДСНС, ДАІ та Укрпоштою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool