Допомога по безробіттю:який мінімальний розмір виплат для безробітних Кіровоградщини

Березень 23, 2020 | Новини | Переглядів: 1357 | Коментарі: 0

Мінімальні розміри допомоги по безробіттю, відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», встановлюються правлінням Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Постановою правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від 31.01.2020 № 211

«Про мінімальний розмір допомоги по безробіттю» (набрала чинності з 06.03.2020), зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 20.02.2020 за № 197/34480, установлено мінімальні розміри допомоги по безробіттю з 01.03.2020 для осіб, зазначених:

• у частині 2 статті 22 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (особи, що вперше шукають роботу; ті, які тривалий час не працювали, та деякі інші категорії безробітних) – 650 грн;
• у частині 1 статті 23 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (безробітні, що за рік до реєстрації мають не менше 6 місяців страхового стажу) – 1800 грн.

Кіровоградський обласний центр зайнятості
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool