Донецька область: жінка випала із потягу

Травень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

17 травня 2013 року о 18.10 до чергової частини лінвідділу на станції Волноваха надійшло повідомлення від інспектора патрульно-постової служби про те, що на пероні станції Волноваха при виході з потягу впала невідома жінка.

Чергова працівниця залізничної станції терміново викликала автомобіль швидкої допомоги, жінку доставлено у залізничну лікарню станції Волноваха. У потерпілої зафіксовано легкі тілесні ушкодження. Правоохоронці встановили особу потерпілої, яка пояснила, що до неї підійшли двоє невстановлених осіб, які з невідомих причин запропонували їй вийти з вагону. Потяг почав рухатись, через що при виході з тамбуру жінка впала. Зі слів потерпілої, причини поведінки цих чоловіків їй не відомі та до жодної з політичних сил України вона не належить. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та визначено кваліфікацію за частиною 1 статті 125 КК України, проводяться слідчі дії.

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool