Донецька область: сталася розгерметизація труби з рідким аміаком

Серпень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

О 14 год. 6 серпня в м. Горлівка на ПАТ Концерн "Стирол" , на території заводу по виробництву аміаку, під час проведення капітального ремонту цеху № 1, на естакаді сталася розгерметизація труби (діаметр 150 мм, робочий тиск 12 атм) з рідким аміаком, з послідуючим викидом аміаку у повітря.

О 14 год. 30 хв. аварійно-рятувальним відділенням Концерну «Стирол» викид ліквідовано. Загрози населенню та навколишньому середовищу немає. Внаслідок надзвичайної ситуації загинуло 5 осіб та 22 особи постраждало, яких госпіталізовано до Горлівських міських лікарень № 2, № 3 та Донецького обласного клінічного територіального медичного об’єднання ім. Калініна. За інформацією Донецького обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф звернень громадян, зі скаргами на отруєння аміаком, до лікувальних закладів не було. Підрозділи ДСНС України на ліквідацію аварії не викликались. Для встановлення причин і обставин аварії на місці події працює комісія на чолі з Віце-прем’єр-міністром України Бойко Ю.А, повідомляє сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool