Донецька область: руйнування у трьохповерховому житловому будинку (фото)

Квітень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

О 7:10 14 квітня в м. Константинівка по вул. Леніна, 178, у частково заселеному трьохповерховому житловому будинку (1935 року забудови), сталося раптове руйнування зовнішньої стіни та міжповерхових перекриттів другого під'їзду.

 

Будинок визнано аварійним, з 45 квартир, заселені лише 13, в яких мешкає 21 особа. Внаслідок обвалу постраждало 2 особи. Чоловік 65 років, госпіталізований до Центральної районної лікарні № 5, стан здоров’я важкий; жінка 1924 року народження після обстеження знаходиться на амбулаторному лікуванні. Інші мешканці будинку (19 осіб) самостійно вийшли з будинку. На теперішній час мешканці житлового будинку будуть відселені до гуртожитків  м. Костянтинівки. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування. Для ліквідації наслідків обвалу задіяно 30 осіб та 9 од. техніки Головного управління ДСНС в Донецькій області, повідомляє сайт ДСНС України.

Донецька область: руйнування у трьохповерховому житловому будинку (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool