Донецька область: аварія на шахті, один гірник загинув

Квітень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

14 квітня о 17:17 у м. Макіївка на шахті «Чайкіно» ДП «Макіїввугілля» на горизонті 1100 м, де працювало 9 гірників, стався раптовий викид гірничої маси та метану.

Внаслідок події під завалом опинились 3 гірника. Всього в шахті працювало 124 шахтаря, з них 121 шахтаря виведено на повехню, шахта тимчасово не працює. Станом на 7:00 15 квітня знайдено та вилучено з під завалу тіло 1 загиблого гірника,
доля 2 гірників не відома. До аварійно-рятувальних робіт залучено 6 відділень Державної воєнізованої гірничо-рятувальної служби Міненерговугілля, які проводять дегазацію та розбір завалу. На місцях подій працюють оперативні групи Головного управління ДСНС у Донецькій області, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool