Донеччина: пожежа на Вуглегірській ТЕС, є жертви

Березень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

О 15 год. 15 хв. 29 березня у м. Світлодарськ (м. Дебальцеве) на Вуглегірській ТЕС ДАЄК “Центренерго” на другому енергоблоці виникла пожежа, внаслідок якої вогнем частково пошкоджено технологічне обладнання та покрівлю будівлі.

 Тимчасово припинено теплопостачання до м. Світлодарськ (проживає більше 12 тис. осіб) та електропостачання до Новолуганського фільтрувально-очисного водного комплексу, який на даний час забезпечується електропостачанням від пересувної електростанції ДСНС. Пожежно - рятувальною службою із задимленого середовища врятовано 10 осіб. На пожежі 1 особа загинула та 5 осіб постраждало, яких з опіками тіла та отруєнням продуктами горіння госпіталізовано. Пожежу ліквідовано 30 березня о 5 год. 40 хв. До гасіння пожежі залучалося 40 од. основної та спеціальної техніки ГУ ДСНС в Донецькій області. Причина пожежі встановлюється. На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС України в Донецькій області, повідомляє ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool