До відома перевізників міжнародних вантажів

Серпень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1558 | Коментарі: 0

Кіровоградська митниця інформує, що у зв’язку з проведенням невідкладних робіт по влаштуванню дорожнього покриття, тимчасово, до 1 вересня 2011 року, обмежено рух транспортних засобів на ділянці автомобільної дороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин, км 443+800 - км 487+947, між м. Любомль - м. Ковель.

Рух усіх транспортних засобів на зазначеній ділянці дороги (за виключенням транспортних засобів дорожніх організацій Укравтодору, а також підприємств, що виконують роботи за його замовленням), здійснюватиметься автомобільними дорогами Т-03-02 Піща - Шацьк - Володимир-Волинський - Павлівка - Горохів - Берестечко - Козин - Кременець до а/д М-06 ділянка (м. Любомль - с. Верба), Р-15 Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград – Жовква ділянка (с. Верба - м. Ковель).
Про зняття обмеження буде повідомлено додатково.
Інформацію про стан проїзду автомобільними дорогами загального користування України розміщено на офіційній веб-сторінці Укравтодору www.ukravtodor.gov.ua.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool