До уваги водіїв! Штормове попередження!

Січень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

На Кіровоградщину насувається арктичний циклон з морозами та хуртовинами

Від завтра на Кіровоградщині, як і по всій Україні очікується різке погіршення погодних умов з сильними опадами.

В зв'язку з переміщенням активних атмосферних фронтів з півдня вдень 6 та протягом доби 7 січня по місту Кропивницький та області очікуються складні погодні умови: сильний сніг, місцями дуже сильний, сильна хуртовина. В східній частині області сильні опади, сильна ожеледь. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер 15-20м/с, повідомляють синоптики.

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області нагадує учасникам дорожнього руху бути розсудливим та прислухатися до застережень синоптиків. Без нагальної потреби не виїздити на далекі відстані. Водіям та автоперевізникам варто доукомплектувати свої авто зимовими наборами, якщо досі цього не зробили. Не забудьте покласти теплий плед. Великоваговикам нагадуємо про укомплектування ланцюгами проти ковзання.

Телефон диспетчера, за яким можна повідомити про виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування: (0522) 37-89-73 (цілодобово).

У разі погіршення дорожньої обстановки прохання надавати пріоритет руху дорожньої техніки для розчистки шляху.
До уваги водіїв!

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Одеській області, рух вантажних та великовагових, великогабаритних транспортних засобів на дорогах загального користування у Одеській області обмежено з 8.00 6 січня 2017 року.

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool