До уваги водіїв! На Кіровоградщині чергове погіршення погоди

Грудень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

За повідомленнями синоптиків сьогодні та наступні три дні подекуди по області очікується сніг, а на дорогах місцями ожеледиця.

Також сьогодні прогнозують слабке налипання мокрого снігу та західний вітер від 7 до 12 м/с та з поривами до 20 м/с.

Стовпчики термометра коливатимуться протягом доби від 2º морозу до 3º тепла.
Сніжитиме й протягом всієї ночі, а на ранок опади дещо посиляться і потеплішає до 1 градуса тепла.

На дорогах області працюватимуть машини на забезпеченні безперебійного руху транспорту – прибиратимуть засніженість та слизькість, тож будьте уважними за кермом і віддавайте перевагу руху спецтехніки.

Нагадаємо, у разі ускладнення проїзду дорогами загального користування, повідомляйте про такі ділянки диспетчера Служби автомобільних доріг, який працює в цілодобовому режимі за номером 068 664 64 22.

На наступні 2-5 добу в Кіровоградській області буде хмарно. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7º морозу, вдень 0-5º морозу.

26-27 грудня очікується місцями невеликий сніг. Температура вночі 26 грудня 3-8º морозу, 27 грудня 0-5º морозу, вдень від 4º морозу до 1º тепла. 

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool