До уваги платників податків!

Серпень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

23 серпня 2012 року набрав чинності новий Порядок заповнення документів у разі сплати платежів до бюджету

ДПС у Кіровоградській області звертає увагу платників податків, що наказом Міністерства фінансів України від 07.07.2012 №817 затверджено Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) платежів до бюджету, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджету.
Порядок визначає, яким чином заповнювати поле «Призначення платежу» розрахункових документів при здійсненні різних видів бюджетних платежів (в тому числі у разі сплати платежу до бюджету готівкою) з наведенням прикладів такого заповнення.
Крім цього, затверджено список кодів видів сплати бюджетних платежів. Сплата за кожним видом платежу та за кожним видом сплати має оформлятися окремим документом на переказ. У разі заповнення поля «Призначення платежу» з порушенням вимог цього порядку, документ на переказ приймається до виконання (вважається, що платник податків сплачує грошове зобов’язання).
Список кодів видів сплати та Порядок заповнення документів розміщені на офіційному веб-сайті ДПС у Кіровоградській області за адресою: http://kr.sts.gov.ua.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool