До уваги кіровоградців, які мають бажання стати прокурорами!

Травень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Недостатньо видати хороший закон, адже важливо зробити так, щоб він не лише діяв, але й виконувався усіма. Саме здійснення нагляду за додержанням і застосуванням законів покладено на органи прокуратури, які є невід'ємною частиною державного механізму.

Проводиться підбір абітурієнтів для направлення на навчання у вищі юридичні навчальні заклади
Підготовка кадрів для органів прокуратури здійснюється передусім базовими вищими навчальними закладами, а саме: Національна академія прокуратури України (з базовою вищою юридичною освітою, освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра), Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого" та Національний університет "Одеська юридична академія".
Передусім надається перевага особам, які мають високий рівень загальноосвітньої підготовки (враховується середній бал атестату), успішно пройшли зовнішнє незалежне оцінювання, виявили схильність до прокурорсько-слідчої діяльності і в змозі за станом здоров’я успішно виконувати обов’язки працівника прокуратури.
Умови вступу та перелік необхідних документів для подання в приймальну комісію можна знайти на сайтах згаданих навчальних закладів: (www.akademia.gp.gov.ua/.,www.onua.edu.ua/, http://jur-academy.kh.ua/ ).
Враховуючи, що прокурорсько-слідча діяльність пов’язана з великим емоційними і фізичними навантаженнями, перевага доцільно надається особам чоловічої статі.
Детальну інформацію щодо проходження військово-лікарської комісії Ви можете також отримати за тел. (0522) 55-70-25

Прес-служба прокуратури міста
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool