До посадовців фіскальної служби області надійшло 163 звернення від громадян Кіровоградщини

Травень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

Одним із головних пріоритетів для фахівців Головного управління ДФС у Кіровоградській області є виявлення основних причин, що породжують звернення громадян, та своєчасне вирішення найбільш гострих, суспільно значущих проблем, які потребують негайного реагування.

З початку року до територіальних органів фіскальної служби області надійшло 163 письмові звернення громадян, що на 87 звернень більше ніж за аналогічний період 2014 року. З них надійшло 148 заяв, 14 пропозицій та 1 скарга.
Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях стосуються переважно адміністрування податків (34,4%) та інформування про ухилення від сплати податків (22,6%).
За результатами виконання: 135 звернень розглянуто на надано на них відповіді в термін, 28 звернень знаходяться на виконанні.
„Своєчасні та ґрунтовні відповіді є важливою складовою у наданні якісних сервісних послуг платникам податків територіальними органами ДФС області” – зазначила заступник начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool