До платників податку на прибуток фінансові санкції не застосовуються!

Травень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Державна податкова служба України звертає увагу, що у випадку подання податкової звітності з податку на прибуток за наслідками діяльності у другому – четвертому календарних кварталах 2011 року з порушенням граничних термінів (ст. 120 Податкового кодексу України), відповідно до п.6 підрозділу 10 розділу XX „Перехідні положення” ПКУ до платників податку на прибуток фінансові санкції не застосовуються. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

За неподання або несвоєчасне подання податкової звітності або невиконання вимог щодо внесення змін до податкової звітності до платників податку на прибуток штраф застосовується починаючи за наслідками діяльності першого кварталу 2012 року (Лист ДПС України 05.04.2012 №9993/7/15-1417).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool