До міліції Кіровоградщини надійшло 14 повідомлень щодо порушень виборчого законодавства

Жовтень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

Наразі за 2 фактами відкрито кримінальні провадження: розгромлене авто, в якому перебували журналісти та кандидати в депутати та вилучення списків з прізвищами громадян, які пройшли процедуру голосування.

По 5 повідомленням проводиться перевірка, інформація по 7 повідомленням не підтверджена.
На будь-які повідомлення працівники міліції реагують чітко та оперативно. В області працюють посиленні слідчо-оперативні групи. Налагоджено співпрацю з представниками громадськості, активістами та спостерігачами, зокрема – громадської мережі «Опора», які перебувають у кожному районі області.
У період передвиборчої кампанії працівниками міліції Кіровоградщини зареєстровано 93 повідомлення, пов’язані з порушеннями виборчого законодавства. З них за 15 фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool