До Кіровоградського центру надання адміністративних послуг вже звернулися понад 45 тисяч осіб

Листопад 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

Результати діяльності Центру надання адміністративних послуг міста Кіровограда у 2012 році стали предметом обговрення на нараді міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 12 листопада.

За інформацією начальника відділу дозвільних процедур Антона Шевченка, протягом 2012 року за отриманням адміністративних послуг до приміщення Центру надання адміністративних послуг міста Кіровограда звернулось більше 45 000 осіб. Прийнято 26700 письмових заяв.
На сьогоднішній день Дозвільний центр виконує функцію регіонального дозвільного центру.
Центром надаються 141 адміністративні послуги (60 документів дозвільного характеру, 81 адміністративні послуги).
До роботи Центру залучено 18 територіальних дозвільних органів та 13 виконавчих органів міської ради.
Прийом громадян, відзначив Антон Шевченко, ведеться виключно через електронну систему керування чергою.
Серед головних здобутків ЦНАПу у поточному році Антон Шевченко назвав скасовання плати по майже всім адміністративним послугам, які надаються управлінням Держкомзему м. Кіровограда. Плата залишилась тільки за нормативно-грошову оцінку.
Крім того, дозвільні органи (СЕС, МНС, ДАБК тощо) тепер ведуть прийом як підприємців, так і фізичних осіб-громадян.
Державні адміністратори підключені до загальнодержавної електронної системи документообігу (реєстру документів дозвільного характеру)
Скасована плата за надання консультацій (400-800 грн.) Держуправлінням охорони навколишнього природного середовища в Кіровоградській області.
Проведено перші семінари-навчання щодо запровадження системи ISO 9001 в міській раді.
Розроблено та подано на участь у всеукраїнському та обласному конкурсі підтримки місцевого самоврядування в Україні проекти на отримання грантів по вдосконаленню роботи Центру. Окрім цього направлявся проект на фонд «Відродження».
Вдосконалена робота електронної системи керування чергою, в частині реєстрації через електронний кіоск. Відтепер система стала більш зрозумілою для відвідувачів Центру.
Вдосконалена робота сайту Центру, на якому щодня вказується кількість прийнятих заяв. Відвідувачі сайту можуть звернутись із зауваженнями та пропозиціями щодо роботи Центру та задати питання спеціалістові через сайт.

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool