До кінця року Одеська залізниця планує навантажити майже 5 млн. зернових

Липень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 559 | Коментарі: 0

Цього року на Одеській залізниці планується навантажити 4,9 млн. тонн зернових.

За 6 місяців 2015 року вже навантажено 30 тис. 873 вагона, це 2 млн. 015 тис. 768 тонн. Наразі за І півріччя зернових навантажено на 19,6% більше ніж за аналогічний період минулого року.
До основної групи зернових культур, що перевозяться залізницею відносяться: пшениця, ячмінь, зерно кукурудзи, насіння олійні тощо.
Прогнозоване збільшення потреби у перевезенні зернових безумовно потребуватиме залучення значної кількості рухомого складу.
Загалом перевезення зерна здійснюється як правило вагонами-зерновозами. Зараз на балансі Одеської залізниці нараховується 10 тис. 708 вагонів-зерновозів, з них 9 тис. 646 вагонів робочого парку. При цьому 1 тис. 23 вагони відремонтовано деповським ремонтом, що на 76% більше запланованого. Поточним видом ремонту було відремонтовано 4 тис. 89 вагонів. Зокрема 463 вагони потребують продовження строку служби та 520 – планового виду ремонту, що буде виконано до кінця 2015 року.
Також до перевезення нового врожаю одеськими залізничниками була проведена значна робота з підготовки колійного господарства, вантажних станцій та під’їзних колій елеваторів.
Виконана робота дозволяє з упевненістю сказати про те, що Одеська залізниця готова приймати до перевезень зерно нового врожаю та має все необхідне, щоб повністю задовольнити замовлення вантажовідправників.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool