До дня Києва в столиці 24-26 травня діятимуть обмеження руху транспорту

Травень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Столична Державтоінспекція інформує, що 24-26 травня під час проведення загальноміських заходів, присвячених дню Києва, діятимуть обмеження в русі транспорту (на виконання розпорядження КМДА №637 від 29.04.2013).

Так, 24 травня під час проведення Міжнародної велогонки на шосе з 12 години і до закінчення заходів (орієнтовно о 14-30) буде ТИМЧАСОВО заборонено рух за наступним маршрутом: вулицями Блакитного, Генерала Родимцева, Героїв Оборони, проспект Голосіївський, а також вулиці Голосіївська, Саперно-Слобідська, проспект Науки (гонка по колу).

25 травня під час проведення параду велосипедистів «Велодень» з 10 години і до закінчення заходів (орієнтовно о 11-30) також планується перекриття руху на наступних вулицях: площа Європейська – Хрещатик – Червоноармійська – Троїцька площа. А з 12 години і, орієнтовно, до 14-30 у зв’язку з проведенням Міжнародної велогонки на шосе буде обмежено рух за наступним маршрутом: Європейська площа – Хрещатик – Червоноармійська - площа Льва Толстого.

Крім того, 25 травня на Софійській площі з 19 години буде припинено рух транспорту. Це пов’язано з проведенням концертної програми «На Україну повернусь» та проекційного 3-D шоу. Також, відбудеться Відкритий чемпіонат Києва з повітроплавання, тому з 20 години 30 хвилин на Михайлівській площі буде перекрито рух.

А 26 травня з 10 години відбудеться благодійний легкоатлетичний пробіг «Під каштанами». На цей час буде перекрито рух транспорту за маршрутом: Майдан Незалежності (старт) – вулиця Хрещатик – Червоноармійська – площа Льва Толстого – Червоноармійська - вул. Димитрова (місце розвороту) та у зворотньому напрямку.

Також, у неділю, з 10 години ранку на час проведення Міжнародних змагань з велоспорту на шосе буде перекрито рух (орієнтовно до 14-30) за наступним маршрутом: вул. Миколи Грінченка - Кіровоградська - Червонозоряний проспект – вулиці Андрія Головка, Солом’янська та Протасів Яр.

Увечері 26 травня на Оболонській набережній під час проведення концертної програми та шоу феєрверків з 19 години буде перекрито рух усіх видів транспорту на вулиці Прирічній.

Державтоінспекція м. Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху.
 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool