До 20-ї річниці незалежності держави в УСБУ в Кіровоградській області відкрився оновлений музей (ФОТО)

Серпень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1554 | Коментарі: 0

22 серпня ц.р. відновив свою роботу оновлений музей історії спецслужб Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області

За словами Олександра Чорного, начальника Управління СБ України в Кіровоградській області – головна мета, яку переслідували співробітники спецслужби відновлюючи музей, – виховувати у молодого покоління патріотизм і вірність національній ідеї. "У ході підготовки нами зібрано чимало інформації про колишніх співробітників спецслужб, які героїчно стояли на варті державної безпеки України і з яких сьогодні можна брати приклад".
У експозиції, яка розмістилася в одній кімнаті, відображена діяльність розвідки та контррозвідки у різні періоди української історії: козацької держави періоду гетьмана Хмельницького, Української народної Республіки доби Центральної Ради, періоду гетьмана Скоропадського, Директорії, Великої Вітчизняної війни, Чорнобильської трагедії, Афганської війни та сучасної Служби безпеки України. Серед експонатів чимало унікальних архівних документів та матеріалів.
Музей відкритий для відвідувачів у будні дні з 9 до 18:00.

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool