Дніпропетровськ: у центрі міста знайшли авіаційну бомбу часів війни

Березень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1577 | Коментарі: 0

2 березня близько 12:00 до служби 101 надійшло повідомлення про виявлення підозрілого металевого предмету під час проведення земельних робіт на пл. Жовтневій у Дніпропетровську.

На місце події виїхала оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала предмет як авіаційну бомбу часів війни ФАБ-100. Місце знахідки огороджено та взято під охорону співробітниками міліції.

На місці працюють піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, які проводять роботи щодо вилучення авіабомби та подальшого її вивезення та знешкодження за межами міста. Додатково обстежується прилегла до знахідки територія на наявність можливих боєприпасів часів війни.

ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool