Для вихованців оздоровчого табору рятувальники провели акцію

Липень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 719 | Коментарі: 0

Акцію «Безпечні канікули» провели 15 липня для вихованців оздоровчого табору «Дружба», що у с.Войнівка Олександрійського району працівники Олександрійського міськрайвідділу У ДСНС в області.

Під час акції діти із захопленням дізнались, з чого складаються будні пожежно-рятувальної служби, побачили, як рятувальники працюють під час гасіння умовної пожежі, рятують людей, надають постраждалим першу долікарську допомогу. Крім того, підлітки поспілкувались безпосередньо з рятувальниками, дізнались цікаві факти про їх роботу, про різні надзвичайні ситуації, на ліквідацію яких вони залучались, ознайомились з оснащенням пожежного автомобіля, приміряли захисний одяг та протигаз. Під час вікторини, конкурсів та змагань вихованці табору випробували вже власні силу, спритність, а також знання з безпечної життєдіяльності.

Окрім усього, дітям розповіли й про основні небезпеки, які можуть статись у літній період, навчили, як себе поводити у різних надзвичайних ситуаціях, та застерегли від необдуманих й необачних вчинків, а також роздали листівки з правилами безпеки.


Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool