ДК «Кіровоград» отримав гуманітарну допомогу (фото)

Березень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

Вантаж з гуманітарною допомогою для екіпажу корабля «Кіровоград» від народного депутата ВР України Станіслава Березкіна сьогодні доставлено на місце призначення

У телефонній розмові Геннадій Солдецький, який супроводжував вантаж з Кіровограда, розповів, що на блокпосту в містечку Армянськ автомобіль ретельно перевірили російські військові: обшукали салон і багажне відділення, довгими піками перевірили простір між коробками з продуктами й відкрили всі пакунки. На запевнювання, що там лише гуманітарна допомога, їдуче посміхалися й відказували: «Знаем мы вашу помощь!». Чоловіків, які супроводжують вантаж також ретельно обшукали, перевірили особисті речі й телефони.
Як повідомив Г. Солдецький, автомобіль з гуманітарною допомогою нині стоїть у смт. Новоозерне, де дислокується «Кіровоград». «Ми розвантажуємося під прицілом російських снайперів, які сидять в окопах за 300 метрів від корабля. Я нарахував трьох», – зазначив Геннадій Солдецький.
Детальніше про події в Криму і долю моряків з «Кіровограда» Г. Солдецький розповість на прес-конференції, яка відбудеться у вівторок, 11 березня, о 13.00 в Кіровоградському прес-клубі (вул. 50 років Жовтня, 1а, ТЦ «Копілка», 2 поверх).
Нагадаємо, народний депутат Станіслав Березкін першим виступив з ініціативою підтримати екіпаж корабля «Кіровоград» і організував відправлення гуманітарної допомоги до Криму.

Вантаж з гуманітарною допомогою для екіпажу корабля «Кіровоград» від народного депутата ВР України Станіслава Березкіна сьогодні доставлено на місце призначення
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool