Діти повинні бути в безпеці і під контролем - Андрій Райкович

Травень 16, 2022 | Новини | Переглядів: 1499 | Коментарі: 0

Вже за кілька тижнів для школярів Кіровоградщини офіційно стартують канікули. 

Завершиться і дистанційна форма навчання. Начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович акцентував увагу підлеглих на важливості організувати грамотне літнє дозвілля дітей і обов’язково включити в цей процес дітей переселенців.

- Необхідно подумати, де і чим можна зайняти дітей. В умовах, коли звичний відпочинок у пришкільних літніх таборах, у дитячих таборах відпочинку на морі, на жаль, відсутній через військові дії, через велику небезпеку, необхідно напрацювати усі наявні в громадах можливості, - наголосив Андрій Райкович. - Тому, шановні колеги, керівники районів, міст, громад, даю доручення керівникам профільних департаментів, служб, управлінь обласної адміністрації- з усією відповідальністю поставитися до організації цього питання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool