Директори закладів освіти Кіровограда звітуватимуть перед громадськістю

Травень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Із перших днів червня директори кіровоградських шкіл і дитячих садочків розпочнуть звітування про діяльність закладів у навчальному році перед батьківськими комітетами, піклувальними радами, батьками дітей та представниками громадськості.

Такі звіти вже стали традиційними в закладах освіти Кіровограда, відзначила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, і вони мають на меті утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень в навчальних закладах Кіровограда.

Про час та місце проведення звітування керівників шкіл та дошкільних закладів міста у 2016 році можна дізнатися із Графіку проведення звітів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool