Директор Департаменту МНС Анатолій Бойко відзначив досягнення пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини (ФОТО)

Листопад 18, 2011 | Новини | Переглядів: 4313 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині з робочою поїздкою перебуває Директор Департаменту організаційно-контрольної роботи МНС України генерал-майор служби цивільного захисту Анатолій Павлович Бойко. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Директор Департаменту зустрівся з першим заступником голови ОДА Андрієм Ніколаєнком. У ході зустрічі Андрій Іванович відзначив, що питання цивільного захисту населення, які покладаються на органи виконавчої влади, місцевого самоврядування та пожежно-рятувальну службу, вирішуються в тісній, консолідованій співпраці.
Згодом Анатолій Павлович ознайомився з реконструйованим приміщенням медичного центру УМНС в області. Його приємно вразив ґрунтовний підхід колективу і, в першу чергу, керівництва, начальника управління генерал-майора служби цивільного захисту Віктора Федорчака, до влаштування робочих місць як працівників медцентру, так і створення належних умов для лікування та профілактики захворювань рятувальників. Анатолій Павлович зазначив, що аналогів такого медичного центру немає ніде в Україні.
Цього ж дня під головуванням Директора Департаменту Анатолія Павловича Бойка відбулася нарада, на якій були присутні начальник управління генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак, начальник управління Держтехногенбезпеки Кіровоградської області полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов, начальник управління Державного Комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду в Кіровоградській області Володимир Береславський і начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Володимир Жук.
Аналізуючи питання взаємодії зазначених управлінь, Анатолій Павлович наголосив, що лише в консолідованій, спільній роботі, можна вирішувати питання, які поставлені урядом перед МНС. Тому вищеназвані служби є потужною силою, міццю і гарантом безпеки людей. За 15 років свого існування МНС України неодноразово реформувалося, але завжди на високому рівні виконувалися завдання за призначенням і незмінною залишалася суть роботи Служби порятунку, що вкладається у девіз – запобігти, врятувати, допомогти.
В підсумковому рішенні колегії МНС України за показниками ефективності вирішення питань цивільного захисту за 9 місяців поточного року управління МНС Кіровоградщини визнано як одне з найкращих. Директор Департаменту від імені Міністра надзвичайних ситуацій Віктора Балоги подякував всьому особовому складу за професіоналізм, відданість справі та високий рівень готовності до дій за призначенням. Анатолій Павлович окремо відзначив масштабну, організаційну роботу начальника управління генерал-майора служби цивільного захисту Віктора Федорчака. Та зазначив, що Віктор Васильович докладає усіх зусиль для зміцнення матеріально-технічної бази, підвищення рівня професійної майстерності підлеглого особового складу, це, у свою чергу, і дає позитивні результати. Анатолій Бойко побажав не зупинятися на досягнутому та і надалі підвищувати рівень співпраці з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування з проблемних питань захисту населення і територій від НС техногенного та природного характеру. У свою чергу, Віктор Васильович Федорчак запевнив, що і надалі працівники управління МНС України в області будуть сумлінно виконувати завдання, які визначено урядом та МНС України. Бо служити Батьківщині, своєму народові – є почесним обов’язком.

http://www.fotoinform.net/

Директор Департаменту МНС Анатолій Бойко відзначив досягнення пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини (ФОТО)

Директор Департаменту МНС Анатолій Бойко відзначив досягнення пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool