«Діалог з країною» - діє на Кіровоградщині (ФОТО)

Серпень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Сьогоднішній день став справжнім святом для колишнього військового, пенсіонера, інваліда війни Володимира Чуйкова.

Тривалий час він користувався старенькою, радянських часів, газовою плитою та постійно переймався її справністю. За його словами, він неодноразово звертався до спеціалізованих служб та інстанцій, але відповідь була одна – плита в робочому стані, коли зламається – замінимо. Ситуацію виправило звернення до влади у рамках проекту Глави держави "Діалог з країною" – пенсіонера відвідав заступник голови облдержадміністрації Олександр Чернявський та вручив йому сертифікат на нову газову плиту.
- Ретельно розглянути кожне проблемне питання, забезпечити належну допомогу людям – це завдання Глави держави владі на місцях, – наголосив Олександр Чернявський.
Він запевнив, що не пізніше ніж за два тижні нову газову плиту буде доставлено та встановлено у квартирі ветерана, а обласна влада й надалі не залишатиметься осторонь проблем соціально незахищених жителів області, ветеранів війни, інвалідів.

Сьогоднішній день став справжнім святом для колишнього військового, пенсіонера, інваліда війни Володимира Чуйкова.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool