Держкіно України заборонило ще ряд російських фільмів

Червень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

У рамках виконання покладених на нього завдань щодо захисту інформаційного телерадіопростору України Державне агентство України з питань кіно на підставі рішення Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно України заборонило ще ряд російських пропагандистських фільмів

Телесеріал «Пороги», 2014-2015рр., реж. Ю.Разіков , телесеріал «Зозулечка/Жмурик», 2013р., реж. Г. Константинопольський, телесеріал «Наказано знищити: Операція «Китайська скринька», 2009р., реж.С.Бобров; телесеріал «Кобра: Антитерор «Кобра 2», 2003р., реж. І.Апасян; телесеріал “Кобра/Маросейка 12», 2000р., реж. С.Бєлошніков, О.Майоров.

Як зазначив у своєму коментарі Голова Держкіно Пилип Іллєнко: «Ця робота, яка й надалі активно триватиме, спрямована не лише на зменшення впливу російської пропаганди на свідомість наших громадян, але й на стимулювання і створення передумов, зокрема й економічних, для виробництва власного кіно- й телепродукту належної якості та ідеологічної спрямованості».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool