День здоров'я до Дня захисника Вітчизни

Лютий 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

У комунальному закладі "Навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 1 – дитячий юнацький центр "Перлинка" Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради було проведено спортивно-масові заходи за програмою "День здоров'я" з 6 видів спорту, присвячені Дню захисника Вітчизни.

У заходах брали участь 84 учні.
Директор Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" М.Аношкін і директор ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради Ю.Симоненко нагородили переможців і призерів змагань дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Викладачам навчального закладу вручено літературу на спортивну тематику.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool