Де і коли можна долучитися до весняної толоки у Кіровограді

Квітень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

У Кіровограді тривають останні приготування до проведення весняної толоки, яка призначена на 25 квітня в рамках місячника з благоустрою обласного центру.

Контроль за готовністю комунальних служб міста забезпечити учасників толоки необхідним інструментом, транспортом для вивезення сміття здійснив заступник міського голови Сергій Васильченко під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 23 квітня.
Де і коли кіровоградці матимуть можливість долучитися до благородної справи весняного прибирання міста:

24 квітня

Набережна річки від вул. Валентини Терешкової до вул. Київської (організатор ГО “Рідний Кіровоград);
Висадження 42 лип по вул. Велика Перспективна
Висадження дерев по вул. Дворцова, від вул. Калініна до вул.Декабристів, вул. Шевченка, від вул.Декабристів до вул.Великої Перспективної, просп. Комуністичний (організатор ТОВ “Друкмаш – Центр”).
Висадження дерев по вул. Єгорова, від вул. В.Чорновола до вул. А.Тарковського, вул. Гагаріна, від вул. В.Чорновола до вул. А.Тарковського,
вул. Тимірязєва, від вул. В. Чорновола до вул. Пашутинської (організатор ГО “Рідний Кіровоград).

25 квітня

Парк Пушкіна (організатор виконавчі органи Кіровоградської міської ради);
Парк - пам’ятка садово-паркового мистецтва «Перемога» (організатор ГО “Флора”)
Парк пам’ятка садово-паркового мистецтва «Космонавтів» (організатор структурні підрозділи облдержадміністрації);
Меморіальний комплекс “Фортечні вали” (організатори КП «Ритуальна служба», КП «Міськсвітло», КП «ЖЕО №2»КМР», КП «ЖЕО №3»);
Озеро “Копань” (організатор КП “ЖЕО № 1”);
Алея по вул.Короленка (організатор КП “ЖЕО № 1”);
Просп. Винниченка, 1, 3 (організатор КП “ЖЕО № 1”);
Прибирання приватного сектору: вул. Єгорова, Гагаріна, А.Тарковського, Червоногвардійська, Пашутінська та в межах території ЖЕО-2; Вивіз сміття та гілок з меж приватного сектору вул. Кропивницького, 14, Фарбування вапном бордюрів, покраса дитячих майданчиків по просп. Комуністичному, 1-а, вул. В. Чорновола, 2-б, Кропивницького, 6 (організатор КП “ЖЕО № 2” разом з депутатом КМР Калапа С.Г);
вул. Волкова, 10, корп. 1, 2; просп. Правди, 12; 4, просп. Правди, 3, корп. 1, вул. Повітрянофлотська, 67, корп. 1, 2, 3; 50 р. Жовтня, 3-25, 14- 42, вул. Ж.революції, 31 (організатор КП “ЖЕО № 3”);
Алеї по вул. М.Конєва, Г.Жадова, К.Попова, Алея Визволителів (Організатор “ЖЕК № 9”);

26 квітня

Набережна річки Інгул від вул. Кірова до вул. Великої Перспективної (організатор Спілка вірменів України у Кіровоградській області). Толока розпочинатиметься о 9.00. Передбачається, що в роботах буде задіяно 28 одиниць техніки.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool