ДАІ: Знову виявлено транспортний засіб з номером двигуна, що не відповідає реєстраційним документам

Листопад 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1287 | Коментарі: 1

Державтоінспекцією Кіровоградщини постійно проводиться робота по виявленню транспортних засобів та агрегатів до них, які знаходяться на території України з різноманітними порушеннями.

Частіше всього це перебиті номери двигунів, змінені номери кузовів, не розмитнені автомобілі, ті, що перебувають в розшуку, експлуатуються з підробленим свідоцтвом про реєстрацію або номерні знаки яких належать іншому транспортному засобу.
Один з таких випадків стався нещодавно на 244 км. автодороги сполученням «Київ – Знам’янка». 27 листопада близько 16.00 год. інспекторами ДАІ був зупиняй мотоцикл «Дніпро» для перевірки документів. Водієм виявився 25-річний с. Нова Осота Олександрівського району. В процесі огляду транспортного засобу було встановлено, що номер двигуна не відповідає записам в реєстраційних документах.
За даним фактом триває перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool