ДАІ: Ви бажаєте вчитись?

Листопад 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1479 | Коментарі: 0

На факультеті безпеки дорожнього руху Донецького юридичного інституту ЛДУВС здійснюється підготовка фахівців-юристів для підрозділів ДАІ за спеціальністю "Правоохоронна діяльність" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", "магістр". Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області.

Навчання здійснюється за спеціалізацією "Безпека дорожнього руху". Фахівець-юрист готується для роботи у сфері правоохоронної діяльності та призначення на первинні посади у підрозділах МРВ ДАІ, та стройових підрозділах ДПС.

Випускники факультету одержують посвідчення водія категорій "В", "С".
Термін навчання — чотири роки.

Вступні іспити: фізична підготовка, основи правознавства, українська мова, література, історія України, іноземна мова, математика – тестування (тестування проводиться за місцем мешкання кандидата в центрах оцінювання якості освіти). Відбір кандидатів на навчання до Донецького юридичного інституту ЛДУВС здійснюється за експериментальною програмою, відбираються лише юнаки у віці від 17 років 6 місяців до 24 років 6 місяців (станом на 1 вересня року вступу). До приймальної комісії інституту потрібно подати лише сертифікати з тестування. Іспит з фізичної підготовки проводиться безпосередньо в інституті.
Відбір кандидатів на навчання та прийом заяв до вступу на факультет здійснюється відділом з кадрового забезпечення органу внутрішніх справ та У(В)ДАІ ГУМВС України в областях за місцем мешкання.

Адреса інституту: 83054, м. Донецьк, вул. Засядька, 13, тел. Приймальної комісії (0622) 57-47-59

Бажаючих вступити до Донецького юридичного інституту ЛДУВС просимо звертатися до відділу кадрового забезпечення ВДАІ УМВС України в області (адреса: м. Кіровоград, вул. Панфіловців 22б, тел.: 35-75-37, 35-75-38.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool