ДАІ Кіровоградщини: інформаційне повідомлення

Липень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

За минулий тиждень на автошляхах Кіровоградської області скоєно 11 ДТП, 14 травмовані. Зареєстровано 34 ДТП без постраждалих, в яких автотранспорт одержав механічні пошкодження.


Причини скоєння ДТП – грубі порушення Правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами!

ДТП, в якій травмовано трьох пасажирів, сталася на вулиці Жовтневої Революції неподалік від перехрестя з вулицею Шатила у Кіровограді минулого тижня.

Близько 1:30 водій авто ВАЗ-2102 1987 року народження перевищив швидкість, відволікся від керування, після чого некерований автомобіль врізався в електроопору.

В результаті ДТП травмовано пасажирів 1989, 1994 та 1996 років народження. Їхньому життю на щастя нічого не загрожує.

Аварія, в якій постраждала 73-річна жінка, сталася на перехресті автодоріг Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка та Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв поблизу Кіровограда 22 липня.

Близько 9:05 водій кросовера KIA Sportage 1937 року народження, їдучи з боку Умані в сторону Знам’янки, проїхав на червоне світло і зіткнувся з авто БАЗ 2215 СПГ (водій 1956 року народження), який їхав з боку Києва у бік Кіровограда. В результаті пасажирка KIA 1939 року народження отримала забій грудної клітини.


Шановні учасники дорожнього руху!
Будьте уважні на дорозі!
Завжди дотримуйтесь Правил дорожнього руху!

Сектор зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool