Cвітловодським міжрайпрокурором виявлені порушення з дотримання вимог законодавства при виплаті державної допомоги сім’ям з дітьми

Грудень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

У ході здійснення правозахисної діяльності Світловодською міжрайпрокуратурою виявлені порушення з дотримання вимог чинного бюджетного та іншого законодавства при виплаті державної допомоги сім’ям з дітьми. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Зокрема, встановлено випадки неточної виплати внаслідок недостовірності даних, наданих для розрахунку допомоги по догляду за дитиною по досягненню нею трирічного віку.

З метою усунення виявлених порушень та недопущення їх у подальшому, начальнику управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Світловодської міської ради внесено подання. Документ розглянуто та задоволено. До винних застосовано заходи дисциплінарного впливу.
Принагідно зауважимо, що органами прокуратури Кіровоградщини і в інших регіонах області постійно проводяться аналогічні перевірки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool