COVID-19: на Кіровоградщині 5 хворих у важкому стані

Червень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині минулої доби провели 459 ПЛР-тестувань. Виявили 4 нових випадки захворювання на коронавірус. Усі - серед кропивничан.

Серед гарних новин такі: COVID-19 побороли 11 мешканців області. Із них - 3 жінки та 2 чоловіка із Кропивницького, жінка з Долинської, чоловік, жінка та 10-річний хлопчик із с. Велика Виска Маловисківського району, чоловік і жінка з Олександрії. Про це у своєму телеграм каналі  написав голова ОДА Андрій Балонь

Загалом на Кіровоградщині одужали від коронавірусу 82% від загальної кількості людей, у яких були виявлено хворобу.

Від недуги продовжують лікуватися 73 людей. 21 інфікований має легку форму хвороби й перебуває вдома. Ще 52 пацієнтів знаходяться на стаціонарі в госпітальних базах. 5 хворих у важкому стані, із числа яких 2 перебувають на апаратах штучної вентиляції легень. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool