COVID-19: 52 школи на Кіровоградщині на дистанційному навчанні

Жовтень 30, 2020 | Новини | Переглядів: 774 | Коментарі: 0

Учні деяких загальноосвітніх шкіл Кіровоградщини із понеділка, 2 листопада, навчатимуться дистанційно

Як зазначив начальник управління освіти і науки Кіровоградської ОДА Володимир Таборанський, обласна комісія ТЕБ та НС сьогодні вирішила, що питання про формат навчання дітей у школах із понеділка приймають місцеві комісії з урахуванням епідситуації на своїх територіях.

«Отже, 52 школи з 9 територій переходять на дистанційне навчання. Це школи Вільшанського, Долинського, Маловисківського, Новоархангельського, Петрівського районів, Новоукраїнської, Смолінської, Петрівської ОТГ та м. Світловодська», – уточнив Володимир Таборанський.

Посадовець додав, що школи Устинівського району на канікулах, а решта шкіл із 32 територій обрали форму очного навчання.
Нагадаємо, починаючи з нового навчального року, на самоізоляції знаходилося 4680 учнів і студентів, а також 613 працівників. 15 учнів та 63 працівників закладів освіти продовжують лікування від COVID-19.

У Кіровоградській області функціонує 307 шкіл у 45 адміністративних територіях.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool