Чотири сім’ї одеських залізничників отримають житло

Грудень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 677 | Коментарі: 0

До кінця року чотири сім’ї працівників Одеської залізниці на станції Роздільна отримають квартири у переобладнаному на житловий будинок колишньому адміністративному корпусі.

Відповідну сумісну постанову підписали начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза та голова Дорпрофсожу Анатолій Прокопенко. Житловий будинок найближчим часом буде введено в експлуатацію. Нові квартири мають статус службових – кожна з них закріплена за структурним підрозділом Роздільнянського залізничного вузла, зокрема за дистанцією колії, дистанцією сигналізації та зв’язку, апаратом безпеки руху поїздів і автотранспорту та будівельно-монтажним експлуатаційним управлінням.
Керівництво служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Одеської залізниці потурбувалося про те, щоб майбутні мешканці не витрачалися на ремонт, в свою чергу від жильців очікують бережливого ставлення до житла. У ході реконструкції будинку під житло працівники Котовського будівельно-монтажного експлуатаційного управління посилили несучі конструкції стін, зробили перепланування під квартири, а також провели енергозберігаючі заходи: виконали теплоізоляцію стін, утеплили підлогу, встановили металопластикові вікна. Облаштували металочерепицею покрівлю. Крім того відновили інженерні комунікації, включаючи каналізацію, водо- та електропостачання. Підвели газопостачання. Будівельники виконали увесь комплекс робіт, зокрема поклеїли шпалери, устелили підлогу лінолеумом, встановили радіатори опалювальної системи. На кухнях встановлені газові котли, плити, мийки. Відповідною сантехнікою обладнані й санітарні кімнати.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool