Чотири кіровоградця вчинили розбійний напад

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

 Працівники Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали чотирьох жителів Кіровограда віком від 32 до 49 років за підозрою у скоєнні розбійного нападу на подружжя з Миколаївщини. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 До чергової частини Новоукраїнського райвідділу міліції зателефонували місцеві жителі, які стали свідками хуліганських дій відносно чоловіка з жінкою. Вони повідомили, що невідомі особи силою заштовхали потерпілих до автомобіля та почали рух у бік виїзду з міста. У тому ж напрямку був направлений наряд працівників ДАІ.

 За 7 хвилин авто підозрюваних працівники міліції наздогнали та зупинили. На місце прибула слідчо-оперативна група. Затримано чотирьох зловмисників.
 Як з’ясували правоохоронці, на 31- та 33-річних жителів Миколаївської області, які перебували у Новоукраїнці у справах, скоїли розбійний напад четверо кіровоградців. У потерпілих зловмисники відібрали золоті вироби на суму близько 10 тисяч гривень та 1500 гривень. Окрім того, потерпілий, який чинив опір нападникам, отримав тілесні ушкодження у вигляді колото-різаних ран ноги. Втім, зловмисники цим не задовольнились. Вони планували збагатитись і тим, що потерпілі зберігали вдома. Туди разом з подружжям й направлялись підозрювані.
 За даним фактом порушено кримінальну справу з ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Чоловіки можуть отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool