Черкаси: рибалка знайшов радіаційний контейнер (ВІДЕО)

Травень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1381 | Коментарі: 0

29 травня об 11:30 на набережній Черкас в районі вул. Портової рибалка знайшов контейнер із нанесеним на корпус маркуванням «радіаційна небезпека».

Чоловік зателефонував до Держслужби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області. На місце небезпечної знахідки було терміново направлено відділення радіаційного, хімічного та біологічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. За допомогою спеціальних приладів фахівці ДСНС зробили заміри радіаційного фону безпосередньо на контейнері та прилеглій території. У відповідності до отриманих результатів, на контейнері рівень радіації по гамма-випромінюванню перевищується у 2 рази, по бета випромінюванню (менш небезпечне) – у 10 разів. На місці події працюють оперативні групи Управління ДСНС у Черкаській області, УСБУ та МВС. Вирішується питання його безпечного транспортування та утилізації, повідомляє сайт ДСНС України.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool