Черкаси: рибалка знайшов радіаційний контейнер (ВІДЕО)

Травень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

29 травня об 11:30 на набережній Черкас в районі вул. Портової рибалка знайшов контейнер із нанесеним на корпус маркуванням «радіаційна небезпека».

Чоловік зателефонував до Держслужби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області. На місце небезпечної знахідки було терміново направлено відділення радіаційного, хімічного та біологічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. За допомогою спеціальних приладів фахівці ДСНС зробили заміри радіаційного фону безпосередньо на контейнері та прилеглій території. У відповідності до отриманих результатів, на контейнері рівень радіації по гамма-випромінюванню перевищується у 2 рази, по бета випромінюванню (менш небезпечне) – у 10 разів. На місці події працюють оперативні групи Управління ДСНС у Черкаській області, УСБУ та МВС. Вирішується питання його безпечного транспортування та утилізації, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool