Чергова перемога кіровоградських лялькарів

Листопад 10, 2013 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Щороку, у вересні, Український центр Міжнародної спілки діячів театру ляльок «UNIMA -Україна» влаштовує огляд-конкурс «Прем’єри сезону», оцінюючи нові постановки театральних колективів України.

Вистави театрів ляльок, учасників конкурсу, поділяються на три категорії: «Для дітей дошкільного віку», «Для дітей молодшого шкільного віку» та «Для дітей середнього і старшого шкільного віку».
Визначення переможців відбувається на розширеному засіданні Ради «UNIMA-Україна» із залученням провідних театрознавців. Головує у журі почесний президент Українського центру Міжнародної спілки діячів театру ляльок «UNIMA -Україна», Народний артист України Сергій Єфремов.
Цього року колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок теж надіслав для участі у конкурсі свої прем’єрні вистави: «Ведмідь-рятівник» у постановці заслуженого діяча мистецтв України Є.Гімельфарба та
«Бука» М.Супоніна, постановку якої здійснили актриси театру, Вікторія Ставріаніді-Стогодюк, заслужена артистка України, та Евеліна Новопашена.
Саме остання прем’єра кіровоградських лялькарів і перемогла у номінації «Найкраща постановка для дітей віком від 3 до 6 років», про що свідчить Диплом та лялька-сувенір, символ конкурсу. Це ще одне приємне підтвердження високого рівня професійної майстерності творчого колективу. Вітаємо з перемогою!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool