Через попередження та роз’яснення до запобігання пожежам (ФОТО)

Лютий 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Опалювальний період завжди особливо пожежонебезпечний. А морози, що вже майже місяць лютують на території України, змушують громадян посилено обігрівати свої помешкання, не завжди при цьому дотримуючись правил пожежної безпеки. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Тож кількість пожеж у житловому секторі зростає, збільшується і кількість загиблих на них. Найбільше трагічних випадків фіксується в житловому секторі переважно сільської місцевості. В основному, лихо приходить в оселі пенсіонерів, інвалідів та безробітних. Турбує велика кількість трагічних випадків внаслідок куріння у ліжку в нетверезому стані, порушення правил експлуатації пічного опалення та електрообігрівачів. Управлінням Держтехногенбезпеки в області вживаються додаткові заходи направлені на запобігання пожежам. Акцент робиться на безпосередньому спілкуванні з населенням. В області проводяться відпрацювання населених пунктів, де трапилися випадки загибелі людей на пожежах. Протягом останніх декількох днів такі заходи пройшли в селах Долинського, Олександрівського, Новоукраїнського, Петрівського та Устинівського районів. Під час спільних з представниками сільрад подвірних обходів інспектори спілкуються з жителями, перевіряють стан печей, оглядають електроприлади, дають поради по безпечному їх використанню. Для постійного нагадування про правила пожежної безпеки залишають листівки застерігаючого характеру.
Також листівки розповсюджуються у місцях масового перебування людей: під’їздах житлових багатоповерхівок, ЖЕКах, медичних та навчальних закладах тощо – там, де з ними можуть ознайомитися широкі верстви населення.
В області активно використовуються радіоточки об’єктів з масовим перебуванням людей. Щоденно з гучномовців авто та залізничних вокзалів, торгівельних закладів звучать застереження щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки. Використовуються для цього і засоби масової інформації.
Та головне у справі запобігання пожежам – ретельне виконання правил пожежної безпеки кожним із нас.

Через попередження та роз’яснення до запобігання пожежам (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool