Через попередження та роз’яснення до запобігання пожежам (ФОТО)

Лютий 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

Опалювальний період завжди особливо пожежонебезпечний. А морози, що вже майже місяць лютують на території України, змушують громадян посилено обігрівати свої помешкання, не завжди при цьому дотримуючись правил пожежної безпеки. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Тож кількість пожеж у житловому секторі зростає, збільшується і кількість загиблих на них. Найбільше трагічних випадків фіксується в житловому секторі переважно сільської місцевості. В основному, лихо приходить в оселі пенсіонерів, інвалідів та безробітних. Турбує велика кількість трагічних випадків внаслідок куріння у ліжку в нетверезому стані, порушення правил експлуатації пічного опалення та електрообігрівачів. Управлінням Держтехногенбезпеки в області вживаються додаткові заходи направлені на запобігання пожежам. Акцент робиться на безпосередньому спілкуванні з населенням. В області проводяться відпрацювання населених пунктів, де трапилися випадки загибелі людей на пожежах. Протягом останніх декількох днів такі заходи пройшли в селах Долинського, Олександрівського, Новоукраїнського, Петрівського та Устинівського районів. Під час спільних з представниками сільрад подвірних обходів інспектори спілкуються з жителями, перевіряють стан печей, оглядають електроприлади, дають поради по безпечному їх використанню. Для постійного нагадування про правила пожежної безпеки залишають листівки застерігаючого характеру.
Також листівки розповсюджуються у місцях масового перебування людей: під’їздах житлових багатоповерхівок, ЖЕКах, медичних та навчальних закладах тощо – там, де з ними можуть ознайомитися широкі верстви населення.
В області активно використовуються радіоточки об’єктів з масовим перебуванням людей. Щоденно з гучномовців авто та залізничних вокзалів, торгівельних закладів звучать застереження щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки. Використовуються для цього і засоби масової інформації.
Та головне у справі запобігання пожежам – ретельне виконання правил пожежної безпеки кожним із нас.

Через попередження та роз’яснення до запобігання пожежам (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool